Soutěž na téma Člověk a jeho vztah k víře či náboženství má své vítěze!

Porota složená z pracovníků a lektorů pořadatelské organizace Charita ČR vybrala v kategorii Psaný text s fotografiemi tyto výherce:

1. místo

Lucie Hálová, Gymnázium Dr. Emila Holuba, Holice (text, foto 1 a foto 2)

2. místo
Kateřina Pospíšilová, Gymnázium Dr. Emila Holuba, Holice (text, foto 1 a foto 2)

2. místo
Nataly Schattingerová, Gymnázium Dr. Emila Holuba, Holice (text, foto 1 a foto 2)

3. místo
Adéla Surá, Střední průmyslová škola a Obchodní akademie Uherský Brod (text, foto 1, foto 2 a foto 3)

Ceny v kategorii Video nebyly uděleny.

Výherci získávají poukázky na nákup elektroniky v hodnotě 4 000 Kč (1. místo), 2 500 Kč (2. místa) a 1 000 Kč (3. místo). Spolu s tím získávají poukázku na fotografické služby (tisk fotografií aj.) a drobné dárky od Centra FotoŠkoda a naučnou Knihu náboženství od knihkupectví Neoluxor. Oběma společnostem za věnování cen do soutěže děkujeme.

cfs-logo-1200

LUXOR_logotyp

Soutěž je součástí projektu Žijeme spolu, mluvíme spolu – výukou k toleranci a kultuře dialogu, který byl podpořen z prostředků České rozvojové agentury a Ministerstva zahraničních věcí ČR v rámci Programu zahraniční rozvojové spolupráce ČR.

Zadání soutěže na téma Člověk a jeho vztah k víře či náboženství

Baví tě natáčet video, psát a fotit? Studuješ na střední škole? Přihlas se do soutěže Charity ČR a vyhraj zajímavé ceny!

Zijeme_soutez

Vyhlašujeme soutěž na téma Člověk a jeho vztah k víře či náboženství

Zadání:

Zpracuj příběh člověka o tom, jak se víra či náboženství projevují v jeho životě. Může to být příběh o tobě samém, ale také o někom jiném, koho znáš.

Soutěžní kategorie:

• Video (rozhovor, animace, krátký dokument apod.) v max. rozsahu 10 minut,

• Psaný text s fotografiemi (rozhovor, vyprávění, povídka apod.) v rozsahu 2 - 4 normostrany, doplněný 2 - 4 fotografiemi.

Vítězové soutěže získají poukázku na nákup elektroniky v hodnotě 3 000 Kč (1. místo), 1 500 Kč (2. místo) nebo 500 Kč (3. místo), poukázku na fotografické služby (tisk fotografií aj.) od Centra FotoŠkoda a naučnou knihu od knihkupectví Neoluxor. Ceny budou uděleny v obou kategoriích.

Své dílo nám pošli do 24. listopadu 2017 prostřednictvím formuláře: http://bit.ly/zijemespolu .

V případě jakýchkoliv dotazů technického i obsahového rázu neváhej kontaktovat koordinátorku soutěže Janu Harušťákovou na adrese jana.harustakova@charita.cz.

Bližší informace k soutěži včetně podrobných pravidel najdeš zde.