Chci podpořit

Můžete nás podpořit zasláním finančních prostředků na konto Charity ČR určené na humanitární pomoc či rozvojovou spolupráci v zahraničí.

Sbírkové konto

VS 125 Moldavsko
VS 148
Mongolsko
VS 153
Gruzie

VS 180 Irák
VS 182 Sýrie
VS 192
Kambodža

VS 205 Zambie
VS 400
Humanitární fond pro mimořádné události

20140404 Chile Earthquake

Humanitární zahraniční sbírka

Humanitární pomoc znamená krátkodobou materiální a logistickou pomoc poskytovanou v okamžiku nenadálé humanitární krize způsobené přírodní katastrofou nebo společenskými událostmi v dané zemi. Jedná se o záchranu lidských životů, zajištění základních lidských a hygienických potřeb (dodání vody, jídla, přístřeší) a poskytnutí základní zdravotní pomoci.

Laura diary_material distribution 2

DMS

Můžete také zaslat dárcovskou SMS na číslo 87 777 ve tvaru:

DMS  CHARITASVET  30
DMS  CHARITASVET  60
DMS  CHARITASVET  90

Prostřednictvím DMS nám můžete vyjádřit i každoměsíční trvalou podporu, když pošlete dárcovskou SMS na číslo 87 777 ve tvaru:

DMS  TRV  CHARITASVET  30
DMS  TRV  CHARITASVET  60
DMS  TRV  CHARITASVET  90

Pokud potřebujete vystavit potvrzení o daru pro daňové účely, můžete kontaktovat na e-mailu: dary@charita.cz, telefonní čísle: 296 243 330, případně na adrese: Charita Česká republika, Vladislavova 12, 110 00 Praha 1.

Dárcem poskytnuté osobní údaje jsou vždy zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, a to za účelem evidence dárců, péče o dárce a informování o pořádaných akcích a podpořených projektech. Charita ČR prohlašuje, že veškeré osobní údaje nebudou poskytovány třetím stranám. Více na stránce Souhlasím s poskytnutím svých údajů.

Děkujeme za Vaši pomoc i podporu.

Nebyly nalezeny žádné položky.