Labyrint 2030

Dvouletý projekt Labyrint 2030 - Cesta ke globální odpovědnosti je financovaný Českou rozvojovou agenturou a odstartoval na jaře roku 2020. jeho cílem je zvýšit informovanost české společnosti o zahraniční rozvojové spolupráci ČR a zároveň aktivně zapojit mladé lidi do hledání inovativních řešení na aktuální výzvy v této oblasti. Kromě řady osvětových a vzdělávacích akcí o rozvojové spolupráci pro širokou veřejnost, se v rámci projektu bude pořádat i inovativní soutěž pro mladé lidi do 30 let, kteří tak budou moci přispět k zefektivnění zahraniční rozvojové spolupráce pomocí svých originálních nápadů.

ČRA

Odstartoval Inovativní lab, druhá část soutěže Labyrint 2030
18. prosince 2020 Labyrint 2030

Odstartoval Inovativní lab, druhá část soutěže Labyrint 2030

Inovativní soutěž Labyrint 2030 zná pět postupujících týmů. Ty projdou několikaměsíčním Inovativním labem, který odstartoval v prosinci.

Inovativní soutěž Labyrint 2030 má vítěze prvního kola
11. prosince 2020 Labyrint 2030

Inovativní soutěž Labyrint 2030 má vítěze prvního kola

Inovativní soutěž Labyrint 2030 zná postupující projekty. Během téměř tří měsíců se sešlo 14 přihlášených nápadů, z nichž odborná porota vybrala pět nejlepších, které se zúčastní Inovativního labu.

Přihlašování do soutěže se prodlužuje, na zapojení se láká Jan Lukačevič i Klára Dohnalová
3. prosince 2020 Labyrint 2030

Kvůli zvýšenému zájmu se prodlužuje přihlašování do soutěže Labyrint 2030 a zároveň bylo uspořádáno živé vysílání pro všechny zájemce s ambasadorem soutěže, Janem Lukačevičem a realizátorkou úspěšného projektu Pepper Field v Kambodži, Klárou Dohnalovou.

Labyrint 2030 na Týdnu inovací
1. října 2020 Labyrint 2030

Labyrint 2030 na Týdnu inovací

Letošní hlavní událost Týdne inovací ve Fóru Karlín, která proběhla v úterý 29. září 2020, byla inspirativním setkáním inspirativních lidí i nápadů. Nechyběla na něm ani sekce Globálního rozvojového vzdělávání Charity Česká republika.

Inovativní soutěž v rámci Labyrintu 2030 má svůj web a zná i své ambasadory!
14. září 2020 Labyrint 2030

Inovativní soutěž v rámci Labyrintu 2030 má svůj web a zná i své ambasadory!

Ode dneška se studenti a mladí lidé do 30 let mohou hlásit do inovativní soutěže, zaměřené na nová řešení rozvojových výzev. Na zapojení lákají i známé tváře ze sociálních sítí.