Přihlašování do soutěže se prodlužuje, na zapojení se láká Jan Lukačevič i Klára Dohnalová
3. prosince 2020 Labyrint 2030

Kvůli zvýšenému zájmu se prodlužuje přihlašování do soutěže Labyrint 2030 a zároveň bylo uspořádáno živé vysílání pro všechny zájemce s ambasadorem soutěže, Janem Lukačevičem a realizátorkou úspěšného projektu Pepper Field v Kambodži, Klárou Dohnalovou.

Přihlašování do inovativní soutěže Labyrint 2030 bylo kvůli zvýšenému zájmu prodlouženo o celý týden. Inovativní nápady a nové myšlenky mohou jednotlivci či týmy posílat prostřednictvím webové stránky www.labyrint2030.cz až do neděle, 6. prosince 2020.

Zájemci nejen o soutěž, ale i o rozvojovou spolupráci obecně, měli také možnost shlédnout živé vysílání, které projektový tým uspořádal společně s ambasadorem soutěže, Janem Lukačevičem a zakladatelkou Pepper Fieldu, Klárou Dohnalovou, která do Česka přiváží kambodžský pepř a pomáhá tak místním farmářům.

Dozvěděli se nejen to, proč se do soutěže přihlásit a jaký vztah mají oba hosté k pomoci ve světě, ale i proč je rozvojová spolupráce vlastně důležitá a jak funguje. Jeden malý nápad totiž může změnit svět.

Záznam živého vysílání je k dispozici na facebookovém odkaze: https://www.facebook.com/charitavesvete/videos/198126478544553 nebo na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=SmlmS_ZJlVw&feature=youtu.be