Staň se dobrovolníkem a zažij léto s Young Caritas!
16. července 2020 Young Caritas

Staň se dobrovolníkem a zažij léto s Young Caritas!

Přidej se do party nadšenců, kteří umějí dotáhnout věci do konce a užívat si společnou radost z úspěchů. Vážíme se dobrých nápadů a dáváme příležitost všem bez rozdílu!

Vloni jsme díky úsilí několika desítek dobrovolníků zvládli spoustu báječných věcí. Uspořádali jsme celou řadu živých knihoven na českých školách a letních akcích. Mluvili jsme s návštěvníky několika festivalů o tom, jak to chodí na humanitárních misích a proč je důležité podporovat rozvojovou spolupráci mezi zeměmi, proč je migrace součástí moderního světa a jak ji porozumět. Seznamovali jsme veřejnost s Cíli udržitelného rozvoje a mnohem víc. Rok se s rokem sešel a my opět hledáme posily.

Do čeho se můžeš zapojit?

Příměstský tábor Cesta po světadílech 20.–24.7.2020

Rozhodli jsme se přispět do nabídky pražských příměstských táborů jedním s globálním rozměrem! Máte chuť se zapojit? Chcete sdílet svoje zkušenosti? Rádi pracujete s dětmi nebo jste to vždycky chtěli zkusit? Teď je nejlepší příležitost!

Charita na Filmovce 8.–9.8.2020

V Uherském Hradišti letos budeme mít pod palcem kromě workshopů pro děti také vernisáž výstavy Vietnam Stories, několik diskusí a jedno divadelní představení! Cítíš, že je to chvíle přiložit ruku k dílu?

Příměstský tábor Země na dlani 24.–28.8.2020

Uvědomujeme si, že budoucnost patří nejmladší generaci. Chceme spolu s nimi objevovat, jak můžeme být odpovědnější k našemu životnímu prostředí. Malí hrdinové do 8 let to jistě zvládnou a ty jim můžeš pomoci! #createfuture

WEMIND: Festival lidí v pohybu 29.8.2020

V Praze na Střeleckém ostrově se ve spolupráci s Malostranskou besedou chystá něco fakt velkýho, pomoc bude třeba od koordinace, přes vítání a doprovázení hostů, až po závěrečný úklid na place! Skvělý pocit a prima den zaručen!

Zapoj se! Kontaktujte nás na Facebooku @charitavesvete nebo pište na mail: petra.spikova@charita.cz

Budeme se těšit!

tým Young Caritas