Projekťák/Projekťačka-globální rozvojové vzdělávání a osvěty

Místo výkonu: Praha
Typ vztahu: Plný úvazek
Nástup: co možná nejdříve
Výběrové řízení: Ano
Kontaktní osoba: Barbora Pakostová

Ahoj,

Baví tě vedení projektů? Slova jako logframe, harmonogram aktivit či teorie změny pro tebe nejsou cizí? Máš zkušenosti s organizováním akcí pro veřejnost? Pak hledáme právě Tebe!

Do týmu Globálního rozvojového vzdělávání a osvěty, který je nedílnou součástí oddělení humanitární pomoci a rozvojové spolupráce Charity Česká republika, hledáme projekťáka/projekťačku, která/ý se nebojí výzev, má rozhled, dobré organizační schopnosti a rád/a komunikuje s lidmi.

Máme skvělý tým, se kterým se snadno na věcech dohodneme a zároveň umíme společně zařídit, aby se věci hýbaly dopředu. Jsme orientováni na výsledky, máme rádi flexibilitu a dynamiku i společné tvoření a vymýšlení nových zajímavých projektů.

Když se k nám přidáš, budeš mít na starost českou část mezinárodního projektu MIND – Migration, Interconnectedness, Development. Spolu s kolegy z dalších 11 evropských Charit tak budeš přispívat ke zvyšování povědomí veřejnosti o tom, jak mezi sebou souvisí migrace a udržitelný rozvoj a jak je důležité tato témata řešit lidsky, důstojně a s respektem. Budeš mít možnost pracovat na velice rozmanitých úkolech, jako je např. koordinace kampaní na sociálních sítích, organizace veřejných diskuzí, přednášek a kulatých stolů, spolupráce s dalšími organizacemi a institucemi nebo tvorba a implementace advokačních strategií. Oporou Ti bude nejenom projektový tým složený z migrační koordinátorky a koordinátorky kampaní, ale i kolegové z dalších partnerských Charit, se kterými budeš komunikovat při pravidelných online i osobních setkáních v anglickém jazyce.

Můžeme Ti nabídnout respekt ke Tvé práci, velmi otevřený a férový přístup, důvěru a radost z toho, že se věci daří posouvat kupředu. Finanční odměna sice nebude taková jako v soukromém sektoru, nicméně věříme, že náplň práce a pracovní podmínky budou mnohem pestřejší.

Tak co, jdeš do toho a přidáš se do našeho týmu? Pošli nám prosím svůj životopis a motivační dopis, kde se dozvíme, proč právě Ty jsi ten nejvhodnější kandidát/ka na tuhle pozici.

Pokud máš k pozici jakékoliv otázky, neváhejte se zeptat, velmi rádi je zodpovíme.

S pozdravem a snad brzy na viděnou u pohovoru,

Šárka Zápotocká

Programový manager GRV