Stáž v Charitě Česká republika

Výběrové řízení: Ano
Kontaktní osoba: Barbora Pakostová

STÁŽ V CHARITĚ ČESKÁ REPUBLIKA

KarolinaChcete smysluplnou praxi pod značkou, která má zvuk a stoletou tradici? Potom se přidejte k nám!

Naše organizace zaměstnává bezmála 8 000 zaměstnanců, ve svém volném čase nám pomáhá dalších 70 000 dobrovolníků a kromě 144 750 klientů, o které jsme se postarali v České republice v roce 2017, pomáháme i na mnoha místech v zahraničí (mimo jiné v Zambii, Mongolsku, Kambodže a Iráku).

Zaujala tě tato nabídka? Potom neváhej a kontaktuj nás na níže uvedeném odkazu!

Proč na stáž zrovna k nám?

• existuje mnoho charit, ale my jsme Charita s velkým CH s více než stoletým know-how
  • zároveň však nejsme zkostnatělá organizace – neustále se rozvíjíme a snažíme se být progresivní i ve vztahu k zaměstnancům (nabízíme mnoho částečných úvazků, duchovní zázemí a teambuildingy apod.)
  • věříme, že smyslem života není jen co nejkomfortnější čekání na jeho konec, a že o problémech naší společnosti nestačí jen mluvit u piva
  • u nás na centrále ve Vladislavově ulici v Praze zastřešujeme síť charitních organizací v ČR s téměř 8000 zaměstnanci, 70 000 dobrovolníky, kteří pomáhají 144 750 klientům jen u nás v ČR, dalším tisícům pomáhají díky naším humanitárním misím v zahraničí (mimo jiné v Zambii, Mongolsku, Kambodže a Iráku)
  • jsme uskupením různorodých a velmi zajímavých jednotlivců, kteří však mají společný jeden rys – všichni jsme odhodlaní bojovat proti chudobě a sociálnímu vyloučení a podporovat udržitelný rozvoj a sociální spravedlnost, ať už v České republice nebo kdekoli ve světě
  • máme oporu v celoevropské a celostátní síti charit Caritas Europa a Caritas Internationalis

Co ti nabízíme?

• velkou svobodu ve své práci, ať už budeš na humanitárním oddělení, sekretariátu, ekonomickém nebo tiskovém oddělení
  • když se osvědčíš, nabídneme ti dlouhodobou honorovanou spolupráci
  • u nás ve Vladislavce máme dog-friendly kanceláře, takže si své čtyřnohé kamarády můžeš brát k sobě do práce
  • máme kávovar na každém patře a na mlýnku výbornou kávu Double Shot
  • zkušenost z fungování jedné z největších neziskovek v ČR
  • spolupráce se zajímavými a zkušenými lidmi z praxe
  • při nástupu od nás dostaneš balíček merchandisingových, ale i praktických předmětů

V případě, že Tě tato nabídka zaujala, napiš mi na barbora.pakostova@charita.cz nebo na jobs@caritas.cz.

Těšíme se na tebe! :-)Renata

Charita Česká republika