CHARITA PRO SÝRII

č.ú. 55660022/0800, VS 182

Všem dárcům děkujeme.

Walk for Syria

Pavel Doubek a Jaroslav Koudelka (alias Koudy) na návštěvě v Charitě ČR před cestou Walk for Syria.

Charitu ČR dnes navštívili Pavel Doubek a Jaroslav Koudelka (alias Koudy), dva mladíci z Brna, kteří se rozhodli vydat se na 320 kilometrů dlouhý náročný trek skotskou Vysočinou, zvaný Cape Wrath Trail. Svým putováním chtějí mj. vyjádřit podporu syrským uprchlíkům.

Po celou dobu cesty budou posílat zprávy a fotografie

na webovou a facebookovou stránku Walk for Syria.

Svou cestou chtějí podpořit i sbírku Charity ČR a získat finanční prostředky na pomoc obětem více než čtyřletého konfliktu v Sýrii. Chtějí pomoci hlavně těm, kdo kvůli bojům museli opustit svůj domov a přesunuli se do jiné části země, kde žijí v často velmi provizorních podmínkách.

Finanční prostředky vybrané na účet Charity ČR číslo 55660022/0800 s VS 182 (ideálně s poznámkou: „Walk for Syria“) či z dárcovských SMS posílaných ve tvaru DMS CHARITASVET na číslo 87 777 v období od 6. srpna do 3. září 2015, kdy putování brněnských cestovatelů potrvá, budou určeny na zajištění jídla a nepotravinové pomoci Charity ČR a jejích partnerů v Sýrii.