Pracujte s námi

Jsme tým pracovitých a vzdělaných lidí, kteří rádi pomáhají ostatním, a to jak doma, tak i v zahraničí. Pracujeme v moderní neziskovce, která dbá o blaho svých zaměstnanců (částečné úvazky, práce z domova, profesní a jazykové vzdělávání, příspěvky na stravování, multisport karta aj.). Naše pracovní týmy sestávají ze zajímavých lidí všech věkových kategorií a různých národností.

Chtěli byste se stát součástí našeho týmu jako zaměstnanec, stážista nebo dobrovolník? Projděte si naše stránky věnované práci a stážím na našem oddělení humanitární pomoci a rozvojové spolupráce a sledujte aktuální nabídku volných pozic.

Finanční manažerka Míša
"Zaprvé mě baví, že můžu dělat to, co umím – práci s čísly a financemi – a rozvíjet se v tom. Baví mě atmosféra a pracovní prostředí, které tady máme, baví mě, jací jsou moji kolegové a nadřízení. V týmu necítím žádnou rivalitu, naopak si všichni pomáháme."

Míša, Senior Financial Coordinator

VÍCE O PRÁCI NA NAŠEM ODDĚLENÍ

Komunikační stážistka Adéla
"Líbí se mi, že se na všem předem domlouváme, včetně toho, co budu dělat, co bych se chtěla naučit a vyzkoušet si. Oceňuji taky to, že má Charita mise v různých zemích světa, a já se tak mohu alespoň virtuálně podívat třeba do Mongolska nebo do Zambie."

Adéla, komunikační stážistka

Více o stážích a dobrovolnictví

Nabídka volných pozic